Mocht je het als koffieliefhebber intussen al zelf niet hebben gemerkt: we zijn deze week in Villa Augustus overgestapt op een nieuwe leverancier van onze bonen. Rob Clarijs van A Matter of Concrete Coffee vertelt in dit verhaal hoe hij zijn koffies selecteert en welke daarvan hij nu aan Villa Augustus levert.

Lees meer
Rob Clarijs

Rob Clarijs

Tot en met 23 februari kun je deze gerechten in Villa Augustus buiten de vaste kaart om bestellen: bietensoep met ricotta, Zeeuwse platte, pizza met gekaramelliseerde uien en ricotta, en gebakken schol met seizoensgroenten. Wijntip: natuurwijn uit Griekenland van de gebroeders Kefallinos. Biertip: Rauchbier van brouwerij De Kromme Haring.

Lees meer
Pizza uit de houtoven van Noah

Pizza uit de houtoven van Noah

Tot en met 16 februari kun je in Villa Augustus deze gerechten buiten de vaste kaart om bestellen: pompoensoep, Zeeuwse creuses, geroosterde prei in hangop, en zeebaars met seizoensgroenten. Wijntip: Le Temps des Rêveurs uit de Provence. Biertip: Rauchbier van brouwerij De Kromme Haring.

Lees meer
Kelner Jet met twee van de speciale gerechten van deze week

Kelner Jet met twee van de speciale gerechten van deze week

Tot en met 9 februari kun je in Villa Augustus deze gerechten buiten de vaste kaart om bestellen: paddenstoelenbouillon, Belons uit Bretagne, zeebaars met seizoensgroenten, en pizza mascarpone met een pesto van cavolo nero, hazelnoten en pecorino.

Lees meer
Leidinggevend kok Anouk met een mand Belons

Leidinggevend kok Anouk met een mand Belons

Tot en met donderdag 2 februari kun je deze gerechten in Villa Augustus buiten de vaste kaart om bestellen: gegrilde knolraap met pompoen, knolselderijsoep, zeebaars met geroosterde groenten, en oesters uit Roc'h Viannec in Bretagne. Wijntip van de week: rode carignan uit de Provence van Jérôme Maillot.

Lees meer
Leidinggevend kok Daan in 't Veld met de extra gerechten van deze week

Leidinggevend kok Daan in 't Veld met de extra gerechten van deze week